In september 1989 vestigden Hilde en Bruno zich als huisartsen in Grembergen en startten hun praktijk in de Bakkerstraat nr. 120.

Op 18 maart 1994 – om zeer precies te zijn – verhuisden ze naar Bakkerstraat nr. 134.

In 1999 heeft Tom Pauwels Hilde en Bruno vervoegd in de praktijk. Na één jaar HAIO in het ziekenhuis volgde eerst nog het tweede jaar huisartsopleiding in de praktijk. Nadien bleef Tom als huisarts in de groep werken.

In september 2012 verhuisden we naar de nieuwe locatie op de hoek van de Lomeersstraat. De vroegere winkel van “De Mey’kes” werd eerst voor een niet onbelangrijke tijd een bouwwerf. Het resultaat mag er nog steeds zijn…
Van dan af startten we ook met een medewerkster aan het onthaal: Daisy. In de zomer van 2017 kwam Yasmine ook haar plaats innemen aan de onthaaldesk. Ondertussen kunnen we onze medewerkers al lang niet meer missen! Sinds mei 2021 is Sarah Yasmine dan komen vervangen, zo kunnen jullie weer rekenen op een perfecte ontvangst in onze praktijk.

Anneleen De Gendt vervoegde de praktijk als 4de arts in augustus 2014.

Vanaf september 2020 vervoegde ook Dr Laura Van den Abbeele de praktijk als 5de huisarts.

Op 1 oktober 2022 staan grote veranderingen op til. Dr. Hilde De Nil gaat met pensioen én Dr. Julie Roobroeck komt ons team vervoegen